Kampeer boerderij The Loryann in Bakkeveen logo

Accommodatie

Kampeerboerderij ‘The Loryann’ gelegen in het mooie Bakkeveen in Friesland. Onze kampeerboerderij is bij uitstek geschikt voor kleine en grote groepen; voor vakantiegroepen, familiefeesten, schoolkampen, sportverenigingen, fanfares, jeugdgroepen, en nog véél meer!!

Verblijfhuis in bakkeveen: 1 Lyts Pleatske

1 Lyts Pleatske

Met deze ruimte is The Loryann in de jaren 60 begonnen. De oude details maken deze ruimte sfeervol. Deze ruimte heeft een aparte keuken, een mooie ruime zaal en 3 slaapzalen. Zeer geschikt voor kleinere groepen. Er is voldoende sanitair aanwezig. En buiten is ook genoeg ruimte om gezellig te zitten.

Bekijk accommodatie »
Verblijfhuis in bakkeveen: 2 Neist Ús

2 Neist Ús

Een leuk alternatief is de recreatieruimte “Neast Us”, ideaal voor middelgrote groepen. Ook hier een gezellige eethoek, met knusse keuken. Tijdens het koken is het heerlijk vertoeven op de barkrukken.  Er zijn 7 slaapzalen, variërend in grootte. Ook hier voldoende sanitaire voorzieningen.

Bekijk accommodatie »
Verblijfhuis in bakkeveen: 3 Grutte Skuorre

3 Grutte Skuorre

Wij heten u van harte welkom in de grootste recreatieruimte. Erg geschikt voor grotere groepen. Gelegen aan een ruim grasveld, met voldoende zitgelegenheid. In dit gebouw vindt u een ruime recreatieruimte met serre aansluitend. Er is voldoende sanitair, en er zijn 8 slaapzalen variërend in grootte. In de keuken heeft u voldoende ruimte om te koken.

Bekijk accommodatie »
Verblijfhuis in bakkeveen: 4 Wâldhûske

4 Wâldhûske

Eveneens een prachtige, vrijstaande woning, wederom met uitzicht op de vaart. Ook deze woning is zeer geschikt voor families en vriendengroepen. Vergelijkbaar met het Beamhuske, maar dan met de eetkamer en woonkamer gescheiden van elkaar. Er zijn 5 slaapzalen. Eén slaapkamer is beneden gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig zicht op de landerijen.  Als […]

Bekijk accommodatie »
Verblijfhuis in bakkeveen: 5 Beamhûske

5 Beamhûske

Het Beamhuske is een vrijstaande woning, gelegen aan de vaart. Ideaal voor een familieweekend of vriendengroep. Er zijn 4 slaapzalen te vinden.  Buiten is plaats om een kampvuur te maken. Heerlijk voor de zwoele zomeravonden.

Bekijk accommodatie »

Prijsinformatie en/of reserveringen?

kampeerboerderij ‘The Loryann’ gelegen in het mooie Bakkeveen in Friesland. Onze kampeerboerderij is bij uitstek geschikt voor kleine en grote groepen; voor vakantiegroepen, familiefeesten, schoolkampen, sportverenigingen, fanfares, jeugdgroepen, en nog véél meer. Neem gerust contact met ons op!

Neem nu contact op!    

Of bel ons op 0516 - 541436